Zelfliefde Retraite

15 - 20 april 2018 in de omgeving van Malaga (Zuid-Spanje)

Soms kan het zo zijn dat alles je even te veel is en als een zware last op jouw schouders drukt.
Je hebt weinig energie, voelt je leeg, eenzaam, vaak niet begrepen en daardoor onzeker.
Je twijfelt aan jezelf en je hebt het idee dat je steeds meer moet voldoen aan wat anderen van je verwachten.
Je wordt geleefd, laat over je grenzen heen gaan en je gevoel voor zelfliefde is ver naar de achtergrond verdwenen.

EEN BIJZONDERE REIS

Speciaal voor vrouwen (max. 10 per groep) organiseren wij Zelfliefde Retraites in een prachtige finca gelegen in de bergen van Colmenar, vlakbij de inspirerende plaats Malaga in Zuid-Spanje.

Een bijzondere reis voor de vrouw, die kracht en lef nodig heeft om haar leven écht te willen veranderen. Die stil wil staan bij zichzelf, haar relaties en haar leven. In stilte ontvang jij je antwoorden en ben je in staat om oude patronen te doorbreken en je pijn te helen. En daarna vanuit liefde verder te leven.  

Mis jij waardering, twijfel je aan jezelf of voel je onvrede in je huidige manier van leven?
Maakt je hoofd overuren en vind je het lastig om je te focussen op wat je echt belangrijk vindt?
Voel je je leeg en vergt je omgeving steeds meer energie van jou?
Ben je er klaar mee om te voldoen aan het beeld van wat anderen van jou hebben?
Leef jij vanuit angst in plaats vanuit liefde?

Herken jij dit gevoel?

DAN KAN DEZE REIS HET BEGIN ZIJN VAN EEN NIEUW EN LIEFDEVOL LEVEN DOOR INZICHTEN, DIE JEZELF MAG GAAN ONTDEKKEN.

Een innerlijke reis naar jezelf. Op een unieke stilteplek, waar jij tot rust mag komen.
Een veilige plek voor vrouwen, waar je niks hoeft en gewoon volledig jezelf mag zijn.

 Tijdens deze reis wordt je volledig ontzorgd. Alles is voor je geregeld.

 Jij hebt alle tijd en rust om te focussen en reflecteren op de dingen die voor jou echt belangrijk zijn.

 Je kunt letterlijk even afstand nemen van de dingen die een vrij bepalende rol spelen in jouw leven, en hier anders naar gaan kijken.

 Even quality time voor jezelf, waarin je alles los mag laten.

 In een werkelijk prachtige omgeving. De natuur die bij jou zijn helende werking kan doen, zowel lichamelijk als geestelijk.

 Omgeven en gedragen door gelijkgestemden die je inspireren, waardoor je op nieuwe ideeën komt en andere inzichten krijgt.  

Samen met een fantastisch liefdevol echtpaar, die deels daar wonen, staan Sabine van Dijk en Danielle Zeeman graag voor jou klaar. Zij hebben hun kracht, inzichten en ervaringen gebundeld om jou te helpen weer volledig in verbinding met jezelf te komen. Hun levens zijn compleet veranderd toen ze de kracht van zelfliefde ontdekte.

Wij nodigen je graag uit om de kracht van zelfliefde te ontdekken tijdens deze bijzondere reis naar Finca Rosaleda. Een innerlijke reis vanuit stilte en zijn en weer in beweging komen, zodat je ook na de retraite de verbinding met jezelf behoudt!

Welkom bij Finca Rosaleda

DE LOCATIE

Welkom in Finca Rosaleda, een unieke plek in de bergen bij Colmenar aan de rand van het natuurgebied Montes de Malaga in Zuid-Spanje. Op 40 auto-minuten ten noorden van de luchthaven van Malaga en 35 minuten van de stranden aan de Middellandse Zee.

Het huis staat op een terrein van 1,2 ha., bestaat uit twee boven elkaar gelegen woningen en beschikt over 6 slaapkamers (2-persoons), een heerlijke leefkeuken, een zwembad, zonneterras, meerdere stilteplekken en een jeu de boules-baan. Op het terrein bevinden zich vele soorten bomen, bloemen en planten. Je hebt vanaf het terrein een adembenemend uitzicht op de bergen van de Sierra de Alhama.

Finca Rosaleda is uitermate geschikt voor mensen die in het jachtige leven stilte, rust en ruimte zoeken in een prachtige omgeving. Het licht heeft er een betoverende schoonheid en de sterrenluchten zijn adembenemend. Je wordt omringd door de prachtige natuur en cultuur van Andalusië. Hier vind je het echte Spaanse leven: zon, olijven, wijn, tapas, siësta, onthaasting en vriendelijke mensen.

OPZET VAN DE ZELFLIEFDE RETRAITE

Bewustwording, inzicht, kracht, lef en energie: je ontwikkelt het zelf tijdens de Zelfliefde Retraite in Finca Rosaleda. Wij bieden je daarvoor ontspanning, rust, veiligheid, verbinding en zusterschap. Belangrijke voorwaarden om te ontwikkelen en tot verandering te komen.

Gezond eten en drinken, slapen, ontspannen en een bijzonder inspirerend programma - je krijgt alle comfort en zorg die je nodig hebt. In de adembenemende omgeving, met uitzicht op de bergen van de Sierra de Alhama, kun je helemaal tot jezelf komen. De paradijselijke tuin van de finca, met zijn vele stilteplekken en zwembad, bied je alle privacy en rust.

De 6-daagse reis bestaat uit de volgende onderdelen, die in verschillende (werk)vormen terugkomen:

 Contact en ontmoeting met je mede 'sisters'

 Inzicht in jezelf door training en opdrachten

 Verdieping door verstilling (o.a. een wandeling in de bergen en/of het strand)

 Inspiratie en persoonlijke groei

 Ontspanning en nieuwe energie opdoen door o.a. een bezoek aan de Botanische tuinen van Malaga en de stad Malaga zelf.

 De verbinding met jezelf en positieve verandering vasthouden, ook na de retraite!

HET PROGRAMMA

Dag 1 - Welkom, tot rust komen en doelen stellen

Deze dag staat in het teken van het welkom, tot rust komen en doelen stellen. Na aankomst bij de finca (wij halen je zondag begin van de middag bij de luchthaven 'airport Malaga' op), krijg je alle tijd om je plek te vinden, lekker te lunchen en met elkaar kennis te maken.

De rust van de finca, de adembenemende uitzichten en het heerlijke klimaat zorgen ervoor dat je volledig kunt ontspannen. Na het avondeten gaan we nader kennismaken en doelen stellen voor de komende dagen, maar ook voor daarna! Aan het eind van de dag ben je rustig geland en klaar om de komende dagen mooie stappen te zetten in jezelf en je leven.

Dag 2 t/m 5 - Pers. ontwikkeling | Natuur, rust en healing | Activiteiten in de omgeving | Tijd voor jezelf |

Tijdens dagelijkse korte sessies ga je in de groep en apart aan de slag met jezelf. Je staat stil bij jezelf, je relaties en je leven. Je krijgt inzicht in waar je nu staat, waar je naartoe wil en wat je kunt doen om die verandering daadwerkelijk te realiseren. Daarnaast ontwikkel je tijdens het gehele programma ook de kracht en lef die benodigd is om de dingen in jouw leven echt anders te gaan doen.

Rust en stilte zijn dagelijkse onderdelen van het programma. Zowel in en om de finca (bij het heerlijke zwembad en de diverse stilteplekken in de tuin), als tijdens de adembenemende berg- en/of strandwandeling waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen. Tijd voor je zelf. Rust, ontspanning en bezinning. Momenten waarin je alles wat je meekrijgt deze dagen en in je hoofd misschien allang weet, kunt laten landen. Bewust worden van je werkelijke gevoelens, weer in verbinding zijn met jezelf. Je zult ervaren hoe belangrijk en waardevol het landen is!

Een compleet programma waarin een bezichtiging aan de intrigerende stad Malaga met haar bijzonder fijne energie, heerlijke tapas en prachtige botanische tuin niet ontbreken mag! Energie die je nodig hebt om je nieuwe leven vorm te geven en te gaan leven!

Dag 6 - Afsluiting en nieuw begin!

Na een heerlijk ontbijt en ochtend bij de finca sluiten we de Zelfliefde Retraite gezamenlijk af en bereiden we ons voor op de uitdaging die voor ons ligt: een nieuw begin!

Naast je koffer, neem je ook je nieuwe 'bagage' mee terug naar huis. Nieuwe bagage in de vorm van bijzondere ervaringen, nieuwe inzichten, waardevolle contacten met je 'sisters' en met ons. Je hebt nu alles in je, staat volledig in verbinding met jezelf en bent helemaal klaar voor jouw nieuwe begin. Vamos!

Uiteraard brengen wij je vrijdag begin van de middag weer terug naar de luchthaven 'airport Malaga'.

Goed om te weten!

DATUM, KOSTEN EN VOORWAARDEN

Tijdens de Zelfliefde Retraite is er slechts plaats voor maximaal 10 vrouwen. We hebben 5 slaapkamers (twee éénpersoons-bedden) tot onze beschikking. Mocht je alleen op een 2-persoons kamer willen verblijven, dan kan dat ook, maar dan betaal je een andere prijs. Zowel in de boven- als beneden woning is een ruime badkamer aanwezig voor gezamenlijk gebruik.

Eten en drinken wordt volledig verzorgd door de liefdevolle eigenaren van de finca. Uiteten en tussendoortjes zijn ook inbegrepen. Het zal ons aan niets ontbreken!

Alle activiteiten die door ons georganiseerd worden tijdens de retraite zijn inbegrepen in de prijs. Uiteraard ben je vrij om deel te nemen of niet. Ook het vervoer van en naar de luchthaven Málaga wordt door ons verzorgd en is inbegrepen in de prijs, mits je op onderstaande aanbevolen vluchttijden aankomt en vertrekt.

Datum Zelfliefde Retraite: 15 - 20 april 2018.

Prijs: De prijs is Eur 997,- inclusief BTW, exclusief de vlucht. Een termijnbetaling of met 1 persoon op een kamer is ook mogelijk, maar is duurder.

 Inclusief verblijf op een 2-persoonskamer met 2 personen (alleen kan ook, maar is duurder).

 Inclusief gedeelde badkamer

 Inclusief maaltijden, drank, tussendoortjes

 Inclusief vervoer van en naar de luchthaven Malaga (mits je op de aanbevolen vluchttijden vliegt)

 Inclusief door ons georganiseerde activiteiten tijdens de retraite

 Inclusief cursusmateriaal , de carddeck 'Helende lichtkleurtjes' en het boek 'Geluk is leren dansen met het leven'

Aanbevolen vlucht:

Wij hebben de prijzen en tijden van de diverse luchtvaartmaatschappijen in Nederland en België bekeken en Ryanair via Eindhoven Airport kwam hier als beste uit na voren, zowel qua prijs als qua vluchttijden. De prijzen voor een retourvlucht Eindhoven - Malaga liggen tussen de Eur 100,- en Eur 150,- euro, afhankelijk van hoever je van te voren boekt.

Dit zijn de vluchttijden en vluchtnummers van de aanbevolen vluchten van Ryanair:

Vertrek op 15 april 2018: FR2576 | Eindhoven (om 09:50 uur) en aankomst Malaga (om 12:40 uur)

Vertrek op 20 april 2018: FR5670 | Malaga (om 15:45 uur) en aankomst Eindhoven (om 18:45 uur)

(Vervoer van en naar Eindhoven Airport is niet inbegrepen)

Mocht je andere vluchten kiezen, dan dien je het vervoer van de luchthaven Malaga naar Finca Rosaleda zelf te regelen en zijn die kosten voor eigen rekening.


Voorwaarden:

 De kosten per deelnemer zijn exclusief vliegreis.

 Je kunt tot 60 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.

 Bij annulering tussen de 30 en 60 dagen voor vertrek ontvang je 50% van de deelnemerskosten retour.

 Bij annulering binnen 30 dagen voor vertrek heb je geen recht meer op restitutie.

Deelnemer dient zelf te zorgen voor een geldig reisdocument, reis- en annuleringsverzekering.

Svp alleen een handbagage trolley en handtas meenemen ivm beperkte ruimte in de huurauto's tijdens het vervoer naar de finca

Aanmelden:

 Aanmelding geschiedt in volgorde van binnenkomst (er is maximaal plaats voor 10 personen per reis).

 Bijzonderheden waarmee tijdens de reis rekening mee moet worden gehouden graag ruim van te voren melden (dieet, allergieën)

Ga jij mee op reis?

MELD JE HIERONDER AAN VOOR DE REIS VAN JE LEVEN

€ 997,- incl. BTW

2-persoonskamer
Betaling in 1 keer

€ 1050,- incl. BTW

2 termijnen van € 525,-
1e termijn bij aanmelding
2e termijn 1 april 2018

€ 1497,- incl. BTW

1-persoons kamer
Betaling in 1 keer

Over Sabine van Dijk en Danielle Zeeman

INITIATIEFNEMERS VAN DE ZELFLIEFDE RETRAITE IN MALAGA

 

Mijn naam is Sabine van Dijk. Moeder van Julian, ondernemer en natuurmens. Alle drie verweven met elkaar. Ik hou van leven in en met de natuur, vertrouw op mijn eigen kracht en het grotere geheel. In beweging zijn en blijven is een kernwoord voor mij.

Sinds 2004 onderneem ik via Essence NLP, als NLP trainer. Ik geniet ervan om de ander zo snel mogelijk in haar of zijn kracht te zetten. Vanuit humor, zonder oordeel en dat alles er mag zijn. Doel en resultaatgericht. 

Mijn missie is om Spiritualiteit te verbinden met de Business en vice versa. Zodat jij kan worden wie je in werkelijkheid bent. Dit draagt weer bij aan een mooiere wereld, waarin we kunnen leven in liefde en overvloed. Samenwerken, samen doen en delen. Ondernemen vanuit gevoel. Met name online biedt mij de mogelijkheid om nog meer mensen te bereiken en te verbinden.

 

Mijn naam is Danielle Zeeman. Trotse moeder van Senna en Mika, ondernemer, schrijver, spreker en inspirator. Ik heb geleerd om vanuit intuïtie en gevoel in vrijheid te leven en werken. In liefde los te laten en niet vanuit haat, zodat ik verder kon met mijn leven.

En zelfs een stap verder; ik ben voor het eerst zelf volledig in het licht gaan staan, na jaren altijd op de achtergrond aanwezig te zijn geweest. Vanaf mijn 21e ben ik al ondernemer, eerst offline met een eigen dansschool en sinds 2013 ook online via Succesmama.

Verbinden, organiseren, samenwerken, denken in mogelijkheden en kansen en mensen in hun kracht zetten is waar ik energie van krijg en blij van wordt. Tot de kern komen, aanpakken en gaan voor het grotere doel. Je verdient tenslotte het allerbeste.

Mijn missie is dat jij de Succesmama in jezelf vindt. Een vrouw die volledig in verbinding is met zichzelf en vanuit kracht en zelfliefde handelt. Jouw intuïtie en gevoel zijn hierin leidend, waardoor je leeft en werkt in vrijheid. 

Deze Zelfliefde Retraite is een initiatief van Essence NLP en Succesmama.